Välkommen till Svennes Massagepraktik!

Investera i dig själv och dina anställda!

Jag erbjuder massage till privatpersoner och företag. Företagets personal är en viktig resurs i och med att arbetsgivarens ekonomiska ansvar ökat vid sjukskrivning och rehabilitering.

Nu kan du som arbetsgivare förebygga stress och ohälsa såsom ömma axlar, stela nackar och onda ryggar genom att erbjuda din personal massage som friskvårdande insats.

Från och med 1 januari 2004 är massage avdragsgill för arbetsgivaren och fri från förmånsbeskattning för personalen. Kravet är att hela personalgruppen måste erbjudas förmånen.

Propositionen har nummer2002/03:123 och beslutet togs 2003-10-30.

www.riksdagen.se

Företagsmassage är en nyttig resurs inom företagshälsovården. Många kanske inte hinner med friskvård på sin fritid och eftersom jag kan erbjuda behandlingar på min praktik eller er arbetsplats minskar arbetstidsbortfallet och möjligheterna ökar att större del av personalen deltar. Detta resulterar även i minskad risk för sjukskrivningar och rehabiliteringskostnader. Det blir en mer positiv social miljö på arbetsplatsen samt lättare att behålla och rekrytera personal.

I samband med massagen ger vi även er personal tränings- och stretchningstips samt ergonomiska råd.

Hur går det till?

Vid mina besök hos er så behövs någon form av ostört rum. Allt material och massagebänk tillhandahålls av mig. Det måste vara minst 5 personer per pass (för -eller eftermiddag).

Du som är företagare är hjärtligt välkommen att kontakta mig för mer information och prissättning.